Coaching op maat

BOCAS biedt ook coachingstrajecten aan
Werken aan weerstand die jouw vooruitgang lijkt te belemmeren? Daar is durf voor nodig. Durf om te investeren in groei en je bewust te zijn dat je elke dag opnieuw kansen krijgt aangereikt om te veranderen.

Hoe werkt een coachtraject?
Een coachtraject is een reeks van vijf tot zeven gesprekken van een uur met een professionele coach. De gesprekken worden buiten de werklocatie gehouden met een tussenpose van ongeveer drie weken.

Wat is coaching?
Onze coaching richt zich op het vergroten van zelfinzicht en de manier waarop je dit kunt gebruiken om je werk beter en effectiever te doen. Het coachingstraject is resultaatgericht. Aan het begin van het traject maken jij en je coach afspraken en worden de vragen waaraan je wilt werken op papier gezet. Zoals:

  • Leervragen rondom werkzaamheden
  • Leervragen rondom de persoon
  • Leervragen rondom loopbaanontwikkeling

Kiezen van een coach
Allereerst zal er een 'klik' moeten zijn tussen jou en je coach voor een optimaal effect van het traject. We vinden het daarom belangrijk dat er zorgvuldig gekeken wordt naar de match tussen jou en de coach. Alleen dan heeft het traject kans van slagen. Daarom start het traject met een 'Klikgesprek'. Tijdens dit verkennende gesprek bepalen jij en de coach om wel of niet verder te gaan. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Kosten
De kosten voor een coachtraject bedragen € 980,- (vijf tot zeven gesprekken), inclusief  het Klikgesprek.

Informatie
Heb je vragen over onze coachingstrajecten of wil je een coachtraject starten, neem dan contact op met Nicole Kotting 020-4307230

 
 
 

Nieuws:

19-10-2018
17 HV-plus dagen afgerond
15-08-2018
Skills-lab in tijdschrift 1-1-2
23-07-2018
Mooi resultaat!