Teambuilden op het BOCAS

09-06-2010

Zeg nou zelf: ” wie wilde vroeger geen brandweerman worden”?

Teambuilding met als thema Brandweer?

Samenwerken aan een gemotiveerd team door in een uitdagende, dynamische en inspirerende omgeving aan de slag te gaan?
Teamleden werken samen vanuit de gedeelde overtuiging dat ze als team méér kunnen presteren dan ieder afzonderlijk. De leden bieden elkaar collegiale hulp en waarderen elkaars bijdrage en inzet.
Wanneer u als team een dag met elkaar aan de slag wilt, is uw keuze van groot belang. Een buitenstaander met verstand van zaken kan door de bomen het bos zien en u op vakkundige wijze naar uw doelen loodsen.
Onder begeleiding van professionele brandweerinstructeurs/ trainers en coaches wordt er door middel van brandweer gerelateerde activiteiten aan het team gewerkt. Denk hierbij aan activiteiten zoals; zoeken in een met rookgevulde kelder, blussen van een brand, werken op hoogte (abseilen), etc. Een team van deskundige en officiële brandweerinstructeurs staan de deelnemers bij tijdens deze activiteiten.


Wilt u de samenwerking binnen uw team vergroten, of communicatie binnen uw team verbeteren, of wilt u gewoon een gezellig middag met uw team hebben? BOCAS is sterk in maatwerk dus vrijwel alles is mogelijk!
Combinaties van dagdelen zoals bijvoorbeeld een dagdeel verhuur lokaal met apparatuur en een dagdeel “brandweer” activiteiten behoren allemaal tot de mogelijkheden.
Onze brandweerinstructeurs/ trainers, en coaches zijn in staat om die de dag tot een gegarandeerd succes te brengen. 

Kijk snel voor een prijsindicatie en mogelijke dagindeling...

 
 
 

Nieuws:

19-10-2018
17 HV-plus dagen afgerond
15-08-2018
Skills-lab in tijdschrift 1-1-2
23-07-2018
Mooi resultaat!